• 11efc44d
  • banner3-1

Supplier paling dipercaya

kok

milih kita

Ningbo GILLSEN elektronik CO., LTD punika Produsèn profesional saka peralatan njobo, karo dhewe perusahaan-Ningbo dagang DAMISER TRADING CO sawijining., LTD. Wiwit dibangun ing 2007, Gillsen wis konsentrasi ing ngembangaken, ngasilaken, marketing lan layanan sawise dodolan peralatan njobo. business ngandhut mburu & fishing peralatan, peralatan njupuk, kemah lan peralatan munggah gunung, minangka uga minangka safety lan kaslametané peralatan liyane.

Kanggo luwih apik kualitas lan layanan kanggo tundhuk karo dodolan nambah, Gillsen invests atusan yuta ing fasilitas Manufaktur anyar, pirso Welasan talents pinunjul ing RD, sampurna lan marketing departemen.

ndeleng More

warta paling anyar

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car