• 11efc44d
  • banner3-1

Вашиот најголем доверлив добавувач

зошто

изберете нас

Ningbo GILLSEN ЕЛЕКТРОНСКИ CO., LTD е професионална производител на отворено опрема, со свој трговско друштво-Ningbo DAMISER ТРГУВАЊЕ CO., LTD. Од изградена во 2007 година, Gillsen е сконцентриран на земјите во развој, производство, маркетинг и услуга по продажбата на отворено опрема. Бизнис содржи лов и ловна опрема, опрема за снимање, кампување и пешачење опрема, како и друга опрема за безбедност и опстанок.

За подобар квалитет и услуга за да се усогласат со продажбата се зголемува, Gillsen инвестира стотици милиони во нови производствени капацитети, се воведува десетици истакнати таленти во R & D, администрација и маркетинг одделенија.

Гледај Повеќе

Последни вести

Прашање Сега
  • * CAPTCHA: Ве молиме изберете автомобили