• 11efc44d
  • banner3-1

supplier paling dipercaya Anjeun

kunaon

milih kami

NINGBO GILLSEN éléktronik CO., LTD téh produsén profésional pakakas ker, kalawan sorangan parusahaan-NINGBO dagang DAMISER dagang CO na., LTD. Kusabab diwangun taun 2007, Gillsen geus concentrating on ngamekarkeun, mroduksi, pamasaran jeung layanan sanggeus jualan pakakas ker. bisnis ngandung moro & fishing parabot, alat-alat shooting, kémping jeung alat hiking, sakumaha ogé salaku kaamanan sarta survival parabot lianna.

Pikeun kualitas hadé jeung jasa pikeun matuh jeung jualan ngaronjatna, Gillsen invests ratusan jutaan di fasilitas manufaktur anyar, nawarkeun puluhan bakat beredar di RD, administrasi sarta pamasaran departemén.

nempo More

bérita paling énggal

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car